Pasniedziet ģerānijas. Vēlaties atstāt neaizmirstamu iespaidu? Pārsteidziet viesus ar pasteļkrāsas aromātiskajām ģerānijām. Šis augs ir jauns papildinājums vairākzvaigžņu virtuvēs. Pavāri izmanto aromātisko un vēl neizplaukušo ziedu balināšanai, glazūrām un dekorēšanai. Tāpēc, ja tuvojas kāzas vai vēlaties sarīkot vasaras ballīti, pārsteidziet savus viesus ar ģerānijām. Ir neskaitāms daudzums variāciju, kas garšo un smaržo kā ingvers, šokolāde, mētra, aromātiskais ozols, rozes, citrons, laims, muskuss un kokosrieksts. Pagatavojiet, piemēram, sautētus rabarberus ar ģerānijām, putukrējumu un egļu skujām. Mmm... tas garšo daudz labāk, nekā izklausās. Vai arī izmantojiet ģerānijas kā ēdamu dekoru. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties tās dekorēšanai vai kā ēdiena sastāvdaļu, jūs esat ārkārtīgi, ārkārtīgi mūsdienīga.
Ziedi salātos
Zaļo salātu dekorēšanai var izmantot ēdamos ziedus. Ir tik daudz ziedu, no kuriem izvēlēties: tīteņi, jasmīns, plūškoka ziedi, gurķenes, mārpuķīšu pusdienziedes, rožlapiņas, lavanda, ģerānijas un garšaugi ziedi - loki, salvijas, baziliks vai arugula).