Labs ieteikums gan pavāriem iesācējiem, gan arī meistariem

Kādā lietainā pēcpusdienā iekārtojieties ērti savā mīļākajā krēslā un, lasot šo grāmatu, uzziniet daudz kā jauna. Šeit uzzināsiet daudz dažādu padomu, kas liks jums atgriezties virtuvē, no kurienes jūs savulaik izbēgāt, rokām nolaižoties (diagnoze, kas iestājas pēc vairākiem pieredzējušu pavāru armijas ielenkumā pavadītiem gadiem, kas nepārtraukti stāstīja, cik smaga, cik ārkārtīgi smaga ir ēdienu gatavošanas māksla). Tāpat ikreiz, kad jums nepieciešami pāris labi padomi, varat ielūkoties nelielajā uzziņu rokasgrāmatā “MMM”. Tas var būt kaut kas ārkārtīgi praktisks, piemēram, ja vēlaties noskaidrot, kā pagatavot kukurūzas vālītes tā, lai tās nebūtu pelēkas, lai mērces būtu garšīgas, vista - izdevusies, bet tsaziki nebūtu izmircis, kā arī daudzas citas virtuves viltības.

“Gorenje” cer, ka jums būs jautri, lasot mūsu rokasgrāmatu “MMM”.